Verzendbeleid

howlwave.com  werkt met grote internationale verzendbedrijven zoals FedEx, SF Express, DHL, UPS en EMS, die samenwerken met lokale koeriers, waardoor we rechtstreeks bij jou kunnen afleveren.
Onze levertijd is 5-14 dagen; zorg voor een trackingnummer binnen 24 uur na de bestelling.
Zodra de bestelling is geplaatst, sturen we je een factuur en alle betalingen moeten worden geverifieerd en goedgekeurd voordat ze worden verzonden, wat een paar dagen kan duren. Om creditcardfraude te voorkomen, kunnen bestellingen met onjuiste factuurgegevens of bestellingen die extra controle vereisen, worden vertraagd en/of geannuleerd.

Verzendproces


We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen (inclusief adreswijzigingen) zodra de bestelling is geplaatst. We verzenden alleen naar het adres dat je hebt opgegeven toen je de bestelling plaatste. Je krijgt alleen een factuur voor de verzonden artikelen, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven.
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending.
We verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdagen of feestdagen.
Het duurt gemiddeld 1-2 werkdagen om je bestelling uit te voeren. Sommige artikelen kunnen er langer over doen, vooral in de buurt van feestdagen (tot 10 dagen), of als je bestelling populaire artikelen bevat waarbij er problemen zijn met de beschikbaarheid van de voorraad. Bestellingen worden verzonden zodra de beschikbaarheid van het artikel is bevestigd.
Voor bestellingen die meerdere artikelen bevatten, kunnen producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende data aankomen als gevolg van verschillen in de locaties van productiepartners.

Leveringen


Zodra je bestelling is verzonden, is de geschatte levertijd tussen 7 en 21 werkdagen, afhankelijk van het land of de regio. Specifieke leveringsdata worden niet vermeld of gegarandeerd.

Ter informatie bieden we de volgende geschatte levertijden:

Duitsland: 5-14+ dagen
*Noot: Het bovenstaande aantal dagen is een schatting van het aantal werkdagen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd aankomt, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals noodzakelijke post- of douaneformaliteiten, feestdagen, slecht weer, arbeidsconflicten, protesten, enz.
Rechten, belastingen en andere heffingen:
Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, invoerrechten en/of inklaringskosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn uitsluitend de zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten en kunnen de hoogte ervan niet voorspellen. Als de goederen worden geweigerd en geretourneerd, bent u verantwoordelijk voor alle invoerrechten en retourverzendkosten.
Douaneregels verschillen sterk van land tot land. Als je vragen hebt, raden we je aan contact op te nemen met je plaatselijke douanekantoor voor meer informatie.
Verloren/gestolen/beschadigde pakketten:
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als de tracking aangeeft dat het pakket op je adres is afgeleverd, maar je hebt het pakket nog niet ontvangen, meld dit dan bij het betreffende verzendbedrijf en/of dien een claim in.
Opmerking: We gebruiken de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de leveringsbevestiging van de vervoerder wanneer we schade- of retourclaims verifiëren, en het is mogelijk dat we je claim niet kunnen honoreren als deze niet wordt gemeld.

Verkeerd adres disclaimer:


Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat je een bestelling plaatst. We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst. Als de bestelling al door onze verzendafdeling is verwerkt, kunnen we de bestelling niet terughalen om een adreswijziging door te voeren.


Feedback


We stellen je feedback, vragen of opmerkingen zeer op prijs. Voel je vrij om ons te e-mailen op service@howlwave.comom ons te laten weten hoe we het doen. We nemen je feedback zeer serieus en zijn altijd op zoek naar verbetering.